Sokovi


Matični sok od aronijeMatični sok od aronije dobijen od Sibirske aronije (Aronia Melanocarpa) putem tehnologije hladnog cedjenja.. Bez ikakvih dodataka. Pasterizovan. Sadržaj suve materije kreće se oko 27 Brix +- 1 Brix. Kvalitet kao i sadržaj antioksidanata je maksimalno sačuvan primenom tehnologije koja sirovinu ne tretira termički. Koncentracija ORAC-a kreće se od 870 do 950 jedinica. MATIČNI SOK OD ARONIJE je vrhunski proizvod, vrhunskog kvaliteta. Ovo je najbolji sok za jačanje imunitea i otpornosti ka različitim vrstama bolesti.Matični sok od jabukePoštovani prijatelji bez imalo preterivanje tvrdimo da je naš sok od jabuke jedan od vrhunskih proizvoda koje vam nudimo. Nastao je tehnologijom hladnog presovanja plodova jabuke I to plodova koji su od starih sorti koje danas više ne možete da kupite na pijaci I koje tokom vegetacije nisu tretirani nikada nekim hemijskim sredstvom. Ovaj proizvod je mutni sok od jabuke svi minerali I vitamin su očuvani. Aroma I ukus su neverovatni I neponovljivi. Ovaj proizvod u sebi ne sadrži nikakve dodatke. Prave zlatne kapi.Sok od breskveVrhunski sok od breskve omiljen je medju mladjom populacijom. U sebi ne sadrži nikakve konzervanse niti dodatke. Sadržaj je od 100% voća i to svežeg voća. Veoma je hranljiv i ukusan. Još jedan potpuni organski proizvod.Sok od divlje kupineSok od divlje kupine je pravi prirodni eliksir prebogat hranljivim materijama i antioksidantima. Sok od divlje kupine proizveden je od sirovine ubirane po padinama Rudnika iz potpuno ekološki čiste sredine samog srca Šumadije. Ovaj proizvod u sebi ne sadrži nikakve dodatke niti konzervanse. Pasterizovan je i pravi je izbor za one koji sebi žele najbolje. Proizvod je vrhunskog kvaliteta.

Sok od kajsijeNastao od sirovine koja nikada u toku svoje vegetacije nije tretirana nikakvim hemijskim preparatom. Neverovatnog ukusa i mirisa osvežiće sva vaša čula u trenu. Veoma je hranljiv i kao i kod svih naših sokova sadržaj minerala i vitamina je maksimalno očuvan. Obožavaćete ovaj sok i sigurni smo da će prevazići sva vaša očekivanja. Sadržaj je 100% sveže voće. U sebi ne sadrži konzervanasa niti veštačkih dodataka.Sok od kruškeProizveden od kruške Viljijamovke od sirovine koja se ne tretira hemijskim preparatima. Divne arome i ukusa kakav ne postoji na tržištu. Sadržaj je 100% sveže voće. Ovaj proizvod u sebi ne sadrži nikakve dodatke niti konzervanse.

Sok od paradajzaMoćni sok od paradajza je proizvod koji na prvi pogled ne izaziva posebne reakcije ali ovo je jedan od najkvalitetnijih sokova koji izlaze iz naše radionice. Pre svega sirovina koju koristimo potiče od specifičnog tradicionalnog semenog I sadnog materijala koji je decenijama prilagodjavan mikroklimi I do te mere je savršen da finalni proizvodi koje proizvedemo od takve osnove prosto odišu kvalitetom. Bez imalo preterivanja možemo da tvrdimo da je naš sok od paradajza jedan od najboljih na dostupnom tržištu. Pune arome sa očuvanim mineralima I vitaminima kao I izuzetno visokim sadržajem likopena izvanredan je antioksidant. Najtoplije ga preporučujemo. Garantujemo vam da će ovaj proizvod porušiti sve loše predrasude ukoliko ih imate o ukusu ili kvalitetu ovog tipa proizvoda.Sok od višanja - gusti sokSok od višanja je fantastičan i po ukusu i po mirisu, a osim toga deluje kao energetski napitak. Možda niste znali da višnje imaju izuzetna lekovita svojstva. U višnjama se nalaze antocijani. To su biljni pigmenti, koji višnjama daju prepoznatljivu tamnocrvenu boju. Antocijani deluju kao antioksidansi i štite organizam od maligniteta. Višnje su isto tako dobre kod lošeg holesterola i za održavanje zravog srčanog mišića. Na taj način štite od srčanog i moždanog udara. Dobre su višnje i protiv tromboze, jer sadrže kumarin, sastojak koji smanjuje sklonost prema zgrušavanju krvi. Imaju popriličan sadržaj kalijuma, a on utiče na snižavanje pritiska. Višnje su još dobre i za vid, krvne sudove, kod malokrvnosti, protiv gihta, reume i upalnih procesa u organizmu.Višnja se odlikuje visokim sadržajem vitamina C, beta karotena, B1 i B2, a od minerala najzastupljeniji su kalijum, kalcijum, fosfor, gvoždje i kobalt.


 


© Massife group - Kuća zdrave hrane
Sаšа Mаrinković, Gornjа Crnućа, Tel: 063-86-58-222 // 062-62-09-09
E mаil: massifegroup@gmail.com Web: www.m-group.rs