Džemovi
Džem od drenjineDžem od drenka je proizvod tradicionalne kuhinje koji smo pripremili po originalnoj tradicionalnoj recepturi. Slatko kiselkasti ukus nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izvanredna svojstva drenka kao i neumanjen procenat vitamina koji smo preneli u naš proizvod ali i neverovatan odnos antioksidanata čine ovaj džem jednim od najvrednijih iz naše ponude.

Džem od kajsijeDžem od kajsije je proizvod koji se može koristiti tokom cele godine a u svom sastavu zadržao je najdragocenije sastojke sveže kajsije. Izvanredan i neponovljiv ukus prirode pretočili smo u visoko kvalitetan džem koji će svi članovi Vaše porodice jednostavno obožavati.

Džem od šipurkaOvaj džem nema premca u ishrani i ovo je jedan od najboljih proizvoda kojima možemo sebe da počastimo. Plodovi šipurka sadrže minerale: kalijum, kalcijum, fosfor i vitamine, beta karoten i vitamin C. Šipurak može da pomogne kod klimakteričnih tegoba, problema sa prostatom, hormonske neravnoteže, srčanih smetnji, umora, upale, crevnih parazita, nedostatka apetita, želudačnih tegoba, poremećaja rada žučne kese i urinarnog trakta, dijareje i raka prostate. Pakovanja su od 1 kilograma i 480 grama.Pekmez od šljivaPekmez od šljiva je jedan od najboljih proizvoda koji su nam dostupni. Svojim savršenim ukusom pobuđuje sva naša čula. Šljive u sebi sadrže pigment antocijana koji je važan u prevenciji anemije. Ovo voće sadrži visok procenat kalijuma, fosfora, magnezijuma, gvožđa kao i karotina i vitamina E i D. U neizmenjenom obliku sadržaj šljive se prenosi u pravi pekmez koji je pasterizovan po recepturi naših baka bez bilo kakvih veštačkih zaslađivača i aroma a pogotovu bez konzervanasa.


 


© Massife group - Kuća zdrave hrane
Sаšа Mаrinković, Gornjа Crnućа, Tel: 063-86-58-222 // 062-62-09-09
E mаil: massifegroup@gmail.com Web: www.m-group.rs